22 Kasım 2009 Pazar

KAVAK YELLERİ VE DENİZ

Deniz, Güzelyalı'da Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.Okuluna gidiyor. Cumartesi günleri de okulunda Türkçe ve Matematik kursuna gidiyor(Şimdi 3. sınıf öğrencisi için gerekli mi? diye sorabilirsiniz ama babamız böyle olmasını istedi)
Neyse efendim Yani annenin mesaisi Cumartesi de devam ediyor ,üstelik cumartesi günü servis yok babanın saati uymuyor.Ne oluyor Ayşegül Cumartesi saat 07,00 de kalkıyor,kahvaltıyı hazırlıyor Deniz'i kursa otobüsle bırakıyor yeniden otobüsle semt pazarına gidiyor oradan eve geliyor. Biraz ev işi yapıyor saat 11.00 de yeniden okula gidiyor. Kurs bitti ama Deniz eve gelmek istemiyor. Okulun karşısındaki parkta oynamaya başlamasıyla , benim "artık eve gidelim kızım" cümlelerim havada uçuşuyor. Okumaktan Sıkıldınız değil mi?

Bir Cumartesi günü sınıf arkadaşı Sedat'ın annesi parktan sonra bizi kahve içmeye davet etti. Sedatların evlerinin yan tarafında da Kavak Yelleri dizisi çekiliyormuş. Biz bahçede oturup kahvelerimizi içerken Sedat ve Deniz Dizinin çekim yapıldığı eve girdiler.



Kızların bayıldığı dizi Selena'nın Burak Öğretmen'i Gökhan Keser'de oradaymış .











Ve kurs sonrası parkta azan 3-A sınıfı öğrencileri.
Bu Blogu aslında yemek , kek, börek ,çörek tarifleri için açmıştım ama yukarıda okuduklarınızdan anlamışsınızdır.
Olsun benim ki de herşeyden bir parça blogu oldu.
Yarın için herkese iyi pazartesiler


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder