9 Aralık 2009 Çarşamba

Pazar yürüyüşümüzü Reis'imizin yeni bulduğu bir parkurda gerçekleştirdik.
Rotamız Buca- Kaynaklara bağlı Vişneliköyü idi . Bu parkura ilk defa yürüdük , öncesinde zorlu olmayan bir yürüyüş olacağı ve Gölet'te gözlemeli bir kahvaltı söz konusu olduğunu söyledi reisimiz. cafederins Zehra ile daha önce birbirimizi yorumlar bırakıyorduk. Zehra katılmak istediğini ancak Derin'in yürüyemeyeceğini düşündüğünü belirtti. Bende Zehra'yı bu yürüyüyüşe davet ettim.


Biz pazar sabahı Konak' ta buluştuk ve sanki birbirini yıllardır tanıyan ama uzun süredir görüşemeyen iki arkadaş gibi çok güzel bir pazar günü geçirdik. Derin İle Deniz arkadaş oldular. Zehra'nın eşi kedisofrasi bize çok güzel gözlemeler yapmış. Biz haftaya hep birlikte yine yürüyüşteyiz.






Bahar ayında kısa olan bir yürüyüşte de kızlarıyla birlikte (Kızlar küçük olduğu için ve baharda bazen yürümek yerine sadece pikniğe gittimiz için)
karyamvedamlam ikiz annesi Dilek ve eşinide davet etmek isterim.

3 yorum:

  1. Ayşegülüm bayılırım canım.Zehralar, siz ve biz ohhhhh missss.....ayyyy çok sevindim vallahi..havalar güzel olduğunda yani yakın zamanda bigün güzel olursa sanmıyorum ama yine o taraflara gidersek haberleşiriz olmadı..Erkenden tanışırız...

    YanıtlaSil
  2. Ayşegülüm bende ekleyeceğim resimleri ::) negüzel bir gündü..
    İkiz annesii bekliyoruz bu pazar.

    YanıtlaSil
  3. ayşegül çok güzel bir gündü teşekkür ederim. zehra yazınca bana fırsat kalmayacak. buluruz elbet yazıcak birşey:)

    YanıtlaSil