12 Ağustos 2009 Çarşamba

GRANGE - KOLONİ








Evlilik yıldönümü hediyem yukarıdaki gerilim ve şiddet unsurları içeren kitap, şimdi eğer beni okuyan var ise (okunup okunmadığımdan emin değilim ayrıca su kaç kişi ziyaretçi gibi numaratör nasıl oluşturuluyor, diğer bloglar nasıl ekleniyor ve daha birsürü şeyi başaramıyorum) nasıl yani diyebilir.
Eşim geçen sene bana hediye bir kitap alıp , ilk sayfasına da küçük bir not eklemiş olarak verdiğin de kitabın benim daha önce satın almış olduğum bir kitap olduğunu ve bende kitabın üzerine her zamanki gibi okumaya başlamadan önce ismimi yazdığımı söylediğimde , oldumu elimizde aynı iki kitap her ikisinin üzerinde de benim ismim olan.
Sevgili eşim artık bana kitap almak istediğinde, hangisini alması gerektiğini sormak zorunda kalıyor. Bana hangi kitabı istediğini sorduğunda bu kitabı isedim ama o bana bir güzellik yapıp iki kitap hediye etti.
Bende Cuma gününden beri gece gündüz okuyup kitabı bitirdim. Klasik GRANGE gerilimi ben bu adamın kitaplarını seviyorum.
Okurken hem çabuk bitmesin istedim( yeni kitabı için en az 1 - 1,5 sene beklemek gerekiyor) hemde her sayfadan sonra diğer sayfayı okumak için çıldırdım.

3 yorum:

  1. Merhaba blogunuz çok hoş.Sizi takibime alıyorum.Ve sormak istediğiniz şeyler olursa seve seve yardımcı olurum.
    benim diğer blogumda ikizlerimi anlatıyorum ve orada daha aktifim.Bilginize.
    www.karyamvedamlam.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Bu arada koloniyi aldım ben de.Ama henüz okumak kısmet olmadı.Okuyunca konuşalım ne dersin?Kritik yaparız seninle.

    YanıtlaSil
  3. http://www.pazarkolik.com/jean-christophe-grange-koloni-p-4250.html

    adresinden şok fiyatla satın alınabilir.

    YanıtlaSil